Er der fejl eller mangler på siden? Så skriv gerne til hacker(snabel-a)matfystutor.dk

Nøglekort

Fra Hackerwiki
Spring til navigation Spring til søgning

Hvor du får dit nøglekort aktiveret

Datalogi/IT

For at få adgang til bygninger i katrinebjerg, f.eks. Stibitz, skal din studiekort registers som adgangskort. Dette gøres ved at udfylde denne formular. Du får en mail når kortet er aktiveret.

Hvis du har spørgsmål, kontakt informationskontoret

  Ada-bygningen, 1. sal, bygning 116.
  Tlf: 87154112
  Mail: info@cs.au.dk

Fysik/Matematik

For at få adgang til matematik udenfor åbningstider, skal du henvende dig til informationskontoret i 1530-119, hvor du kan få registreringsformularen, det er også der, hvor du skal aflevere den. Hvis du vil have adgang til fysik, skal du udfylde en formular, du kan finde i postrummet (1520-122). Det er også her formularen skal afleveres, når den er udfyldt. Formularen bliver også udleveret under rusdagene. Hvis man oplever problemer med sit nøglekort kan man evt. kontakte ST bygningsservice. Af og til bliver nøglekortene nulstillet og man skal udfylde en ny formular.

Nanoscience

For at få adgang til iNANO-bygningen udenfor åbningstider, skal du henvende dig til studentermedhjælperne i 1590-218, hvor du kan få registrerings formularen. Det er også der, hvor du skal aflevere den. Formularen kan også printes her.

Formularen bliver også udleveret under rusdagene.

Hvordan du får adgang til andre studiers områder

Som studerende på AU vil du muligvis finde det handy, at kunne lukke dig selv ind på andre dele af universitetet, end lige der hvor du hører til. Det er også til dels muligt, hvis du har en grund til det. Det er dog ikke lige let at få adgang alle steder.

For at få adgang til en anden del af universitetet, end der hvor du hører til, skal du udfylde formularer som i "Hvor du får dit nøglekort aktiveret".

For at få adgang til Katrinebjerg og fysik burde det være nok at have fag i deres lokaler. Straks sværere bliver det at få adgang til matematik. Matematik har meget strenge regler for hvem der kan få adgang. Du kan altid udfylde deres formular, men du bør ikke gøre dig de store forhåbninger, hvis du ikke mindst har sidefag i matematik.

Nøglekortet er også et ansvar

Som studerende har også du et ansvar når det kommer til at lukke døre efter dig. Ethvert sted hvor du skal bruge nøglekort for at komme igennem, vil alarmen gå hvis du ikke får lukket døren ordentligt. Når en alarm går, vil vagtfirmaet blive informeret, og det koster penge for universitetet at få dem til at komme i tide og utide. Derfor bør du altid sørge for at lukke dørene når du benytter dem, og gå tilbage og lukke dem ordentligt hvis alarmen alligevel skulle gå af. Det er kun rimeligt, at vi selv lukker dørene efter os, når vi selv har ansøgt om få adgang!