Er der fejl eller mangler på siden? Så skriv gerne til hacker(snabel-a)matfystutor.dk

Mad

Fra Hackerwiki
Spring til navigation Spring til søgning

Der er mange måder at skaffe mad på AU. Den billigste er at tage en pose rugbrød med hjemmefra. Hvis dette ikke friste finder der også andre muligheder.

Kantiner

Til Aarhus Universitet er der tilknyttet en del kantiner.

Nogle kantiner har kun åbent i studietiden mens andre også har åbent om aftenen. Husk at tjekke deres officielle åbningstider før du planlægger dit besøg.

Hos nogle kantiner skal man selv fylde på en tallerken og derfor er priserne vejledende. Tager man ekstra store portioner kommer man således også til at betale ekstra. Oftest betaler man for hver ret man tager af, så hvis man blander forskellige retter kan det blive ekstra dyrt.

En liste over lokale kantiner

Matematisk Kantine

Matematisk Kantine er kantinen på Matematisk Institut. De er kendt for nogen gange at have romkugler Er der romkugler i-MatKant-i-dag? og at de har en varm ret hver dag som også kan tjekkes på deres hjemmeside

Fysisk Kantine

Fysisk kantine får deres mad fra Matematisk kantine og de har lokation på 7. etage af Fysisk Institut.

Kantinen INCUBA - Aarhus Universitet

Kantinen i Incuba, Katrinebjerg har varme retter hver dag og menuen kan ses på torvekoekken.info/kantiner/incuba.

Kantinen i Nygaard

De er også kørt af Jespers Torvekøkken, men har ikke varme retter. De er dog kendt for deres gode sandwiches.

Pølsekantinen

I Storcenter Nord kan man i siden af bagerafdelingen ved FøTeX købe hot dogs. 2 hot dogs er kendt som et datalog-sæt på datalog-lingo og en enkelt hot dog er kendt som en dick. Der er også en Facebook fan gruppe: Pølsekantinens Venner


Som alternativ til AU's kantinemad findes der en række fastfood steder i nærområdet som kan ses på Just-Eat eller Hungry. Ellers findes der også nogle i Storcenter Nord.

Køkkener

Det er også muligt, at lave sin egen mad på AU. Både TÅGEKAMMERET (liggende på Institut for Matematik) og Regnecentralen (liggende på Institut for Datalogi) har et køkken, hvor man kan lave mad.

Desuden har Institut for Fysik og Astronomi mikrobølgeovne på gangene (oftest placeret ovenover håndvaskene på gangene), som man kan bruge til at varme medbragt mad i.

KAFFE!

Ud over kantinerne, er der på blandt andet iNano og i studiecaféen på datalogisk institut er der mulighed for at betale for at bruge en kaffemaskine. Man kan benytte dem ved at købe et kort i deres respektive informationskontorer.