Er der fejl eller mangler på siden? Så skriv gerne til hacker(snabel-a)matfystutor.dk

Selvbetjeningen

Fra Hackerwiki
(Omdirigeret fra Mit.au.dk)
Spring til navigation Spring til søgning

Størstedelen af kontakten mellem dig og universitetet foregår i dag automatisk. Når du skal modtage eller sende officielle mails, tilmelde dig kurser eller se dine karakterer foregår det igennem AU's officielle hjemmesider. For overskuelighedens skyld er disse centraliseret via siden mit.au.dk.

Emails

Officielle AU emails administreres via siden post.au.dk. Mange foretrækker dog at anvende deres egen email-client så man kan få dem i sin normale email inbox. Se Email.

Studieselvbetjeningen (STADS)

STADS er Studieselvbetjeningen, hvor du kan til- og afmelde kurser, tjekke karakterer og sikre korrekt tilmelding til eksamener. Er du i tvivl, findes der en hjælpefunktion oppe i højre hjørne, som via et pop-up vindue forklarer den undermenu du befinder dig i. Du er altid selv ansvarlig for at være tilmeldt de korrekte kurser, men hvis du er tvivl så bedes du kontakte administrationen for dit studie (se forsiden af STADS). Det er en god ide at læse om reglerne for undervisnings- og eksamenstilmeldinger på studieportalen studerende.au.dk for dit studie. På STADS kan du også bestille udskrifter så som dine karakterer eller indskrivningsbekræftigelse. Dit officielle AU-studiekort har ingen dato for hvornår du er færdig, så hvis du vil have studierabat bør du have en kopi af din indskrivningsbekræftigelse med dig som verifikation på, at du stadig er studerende.

Andet

mit.au.dk kan du også:

  1. Skifte din adgangskode til AU's officielle hjemmesider
  2. Indsende billede til dit studiekort
  3. Redigere dine personlige oplysninger
  4. Rette eller registrere hjemmesider
  5. Oprette ansøgninger til AU såsom ansøgning til kandidat-uddannelsen eller ansøgning for dispensation