Er der fejl eller mangler på siden? Så skriv gerne til hacker(snabel-a)matfystutor.dk

Fjernundervisning

Fra Hackerwiki
Version fra 7. apr. 2022, 16:25 af Entydigt Chris (diskussion | bidrag) Entydigt Chris (diskussion | bidrag) (Entydigt Chris flyttede siden Online Undervisning til Fjernundervisning)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

Fjernundervisning bliver nogle gange brugt af forelæsere eller instruktorer af forskellige grunde. I den forbindelse vil der blive brugt et andet program/hjemmeside/undervisningsmetode til undervisningen. Herunder står nogle af det mest almindelige typer fjernundervisning

Zoom

Zoom er et online møderum, som kan blive brugt til at afholde forelæsninger eller til at afholde TØ. Alle studerende på AU har en bruger til zoom, og man logger ind med sit AU-ID. Zoom kan også bruges til at mødes i læsegrupper og til at holde holdets time.

Zoom-forelæsninger foregår ved, at forelæser ligger et link op på Brightspace eller sender et link ud via AU-mail. De studerende skal så klikke på dette link, som vil føre dem til møderummet, forelæsningen foregår i. Ved Zoom-TØ sendes et link ud af instruktoren via AU-mail inden TØ afholdes.

Discord

Mange studerende bruger Discord til at holde kontakten og mødes online i læsegrupper. Det bliver også brugt til holdets time. Det kan anbefales at lave en Discord-server til ens hold/studiekammerater, og så bruge denne server til at holde kontakten.

Nogle instruktorer vælger også at bruge Discord til at holde TØ.

Andre former for online undervisning

Nogle forelæsere vælger at holde deres forelæsninger ved at optage en video på forhånd, og så ligge den ud på Brightspace eller YouTube. Her findes et link til videoen ofte som en besked på kursusforsiden på Brightspace.

Diskussionsforrummet på Brightspace kan bruges af de studerende til at stille spørgsmål til forelæser. Man kan også vælge at sende sine spørgsmål til forelæser på mail.